Basfakta om Högåsskolan

Mitt i centrala Knivsta ligger Högåsskolan med närhet till årummet och Gredelby hagar!

Skolgård
Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Om vår skola

Högåsskolan invigdes till höstterminen 2015. Då flyttade den nu nedlagda Gredelby skola in med elever och personal. Till skolstarten i augusti började 250 elever från förskoleklass till åk 4 sina skoldagar i den nya skolan. Fullt utbyggd kan Högåsskolan inrymma ca 400 elever från årskurs F-6.
I januari 2016 öppnade Högåsskolans förskola en avdelning i samma hus.

Skolan är byggd som Sveriges första passivhusskola, vilket innebär en energisparande och modern skola med egen uppvärmning. Läs mer om passivhus här.

• Senast uppdaterad 24 jan 2019