Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Skolrestaurang Gyllene Gaffeln

Köket

I vår skolmatsal erbjuder vi god och hälsosam lunch som tillagas i Högåsskolans kök.

Matråd

Från våra matgäster barnen får vi respons på vår mat genom matråd som sker regelbundet på samtliga skolor.

Matlagningspolicy

Det lagas ca 1000 portioner dagligen i köket på Högåsskolan. Deras policy är att laga så mycket mat som möjligt från grunden.
De få färdiga produkter de använder är valda utifrån att de har hög råvaruhalt och inga onaturliga tillsatser. Dock måste vissa e-nummer finnas för bland annat hållbarhet. Det handlar då om naturliga ämnen, som till exempel citronsyra.

Barns näringsbehov

Lunchen svarar för cirka 30 procent av dygnets intag av näring och energi. Barn som växer behöver äta ordentlig frukost, lunch och middag samt två till tre mellanmål.
Skollunchen erbjuder varmrätt, mjölk, bröd, bregott, salladsbord och dressing.

Kostchef Ingela Nannström
ingela.nannstrom@knivsta.se